Søg
Close this search box.

HEJ BRYLLUPSDAG! DEL1

img_5618

VI HAR VÆRET VÆK…

BARE OS 2…

UDEN BØRN…

Og det har vi været, fordi vi har fejret bryllupsdag. Hele 6 år. Jeg fik en overnatning i Ystad, af min hustru i julegave, OG den skulle bruges igår og idag. Og det var jeg ret vild med. Jeg har før skrevet lidt om at vi ikke fejrer nok. OG det støtter hustruen absolut op om. Ystad Saltsjöbad er rart – omend alle har været der, ja så er der en grund til dette. Stedet er dejligt. OG stedet er især dejligt når man er afsted med en man elsker. Jeg havde gået og tænkt længe over gave. Sådan en ville jeg gerne give. Jeg bestemte mig for at bestille en Creek Experience til os når vi var derovre. Og ville også købe et smykke skrin til hende med nogle bolche smykker som jeg lagde i. For ser i, 6 års bryllupsdag betyder sukker bryllup. Ja nu tænker du sikkert – hvad fanden fabler manden om? For sådan tænkte jeg selv da jeg fik en fin opbevarings æske i træ til mine ure. For træ var 5 års bryllups tingen. Jeg er vild med det her og ville gøre hustruen det lidt efter. Ikke fordi hun kunne få et slik smykkeskrin (som jeg kunne finde i Lyngby i lørdags…) men fordi der var slik inkluderet i gaven. Sukker lig med slik…

img_5532

img_5534

MORGENEN KOM…

Og jeg overraskede hustruen, dog blev jeg TOTALT overgået i gaven da min kære hustru havde lavet en hemmelig aftale med Lars – en god ven (som P.S er chefkonditor hos selveste LA GLACE…) om at lave en kage til os. Som indeholder sukker. IGEN har hun tænkt ud af boksen, og udover den kage fik jeg en masse lækkerier som ALLE (inklusiv bülow lakris JOW TAK!) indeholdt sukker. Hun rocker de her gaver for vildt! Vi pakkede kagen ned i en termo kasse så den overlevede rejsen til Ystad, for jeg havde booket bord til brunch på MASH (skovridderkroen) og afsted kom vi dertil. Vi går ikke særligt tit på MASH. Det er til når vi fejrer noget eller har date night (øerhm hvornår havde vi date night sidst der ikke endte på sofaen med takeaway burger fra den lokale?). Jeg er tosset med deres brunch, og den er bare liiiige det der extra lækre! Vi sad udenfor i solen, og spiste, grinede, snakkede ( uden afbrydelser!!! ) og spiste lidt mere. Der er en dejlig stemning deroppe og vi hyggede os. Og var i øjeblikket!

img_5540

img_5542

AFSTED MOD YSTAD KOM VI…

Efter lidt hurtig shopping i Waterfront i Hellerup, kørte vi afsted. Ser i, hvad hustruen ikke vidste var at jeg havde bestilt en flaske søde bobler til ankomsten på værelset og skrevet at vi fejrede bryllupsdag. Igen søde bobler (lugter liiidt af sukker hehe). Vi ankom og blev anvist et værelse som vi prøvede at finde. Da vi kommer ind på værelset havde vi fået det smukkeste værelse med den fineste udsigt lige direkte ud til havet. Fra hvert vindues parti var der hav og strand. OPTUUUURS UDSIGT!! På værelset (smukt og romantisk pyntet med svaner og rosenblade!!) stod så fint en flaske kølige bobler klar og vi skar kage og spiste på vores medbragte tallerkener (man er vel forberedt?) og vi sad i en time, udelukkende med kage bobler og havudsigt. Der blev ikke sagt alverdens ting, vi var bare sammen. Og det var dejligt!

img_5571 img_5546 img_5547 img_5543

SPA AFDELINGEN KALDTE…

Og inden vi skulle nyde en tre retters menu, skulle den stå på klar afslapning! Der er kæmpe forskel på at være i Ystad om vinteren (som vi var sidste gang) og nu her hvor der er (lidt) lunere. Varmt vands bassinet var SERIØST varmt når der også var lunt udenfor. Jeg blev TOP opkogt! Men hustruen nød det stadig! Vi hoppede ovenpå i RELAX afdelingen og fik en lille lur (læs: jeg fik en lille lur…) og vi gik tilbage for at nyde en fantastisk middag – hvor jeg, udover at være blændet af min hustrus skønhed, nød fantastiske 3 retters menu. Hvor et af højdepunkterne klart var forretten. Skagenrøre med rejer! OG OG OG desserten som var en rabarbertærte, som jeg ikke nåede at tage billede af før den var væk… OOOOPS! Vi trissede lidt tipsy (efter vin og bobler…) tilbage på vores rum, og snart var vi klar til næste dag…

MEN MERE OM DET IMORGEN…

img_5563

img_5566

img_5564

se hvor dejlig hun ser ud hende min hustru…