Søg
Close this search box.

SÅ KOM SOLBRILLE TIDEN IGEN!

img_4124

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF PREGO

DET ER TID TIL AT LIGNE

ROCKSTJERNER IGEN!

Lad os være ærlige! Solbriller giver lige det extra til det man har på. Jeg vil gerne indrømme at jeg er tosset med solbriller. Jeg er tosset med den COOL FACTOR jeg føler jeg får fra et par briller. Det lyder måske dumt. Men det er som om at der bare sker noget, det øjeblik de dersens seje briller kommer på!

KENDER I PREGO?

Et mærke, som i 50 år har produceret flotte og moderigtige solbriller til både damer og mænd. OG som har lanceret den seje herre linie TOM K ( i samarbejde med den ikoniske Tom Kristensen ps…). En linie som tager udgangspunkt i nørderiet (ment i den allerbedste mening da jeg er TOSSET med at nørde – som i ved) hos Tom Kristensen, i hans arbejde. Der er anvendt premium materialer og nørdet ned i den mindste detalje. Der er briller i Carbon dog faldt jeg pladask for især et par solbriller som var helt sandblæste i sort mat acetat (check den ud HER! ). Jeg har ikke set noget lignende nogen andre steder, og nørderiet og detaljerne bag det sandblæste stel, som ikke kan slides blanke iøvrigt, var lige mig. Jeg var også vild med nogle briller som har brilleglas som gør at alt ser ud som om at der er sol over det hele! Jeg prøvede dem og de var mega vilde! Jeg tror de skal på ønskelisten 🙂

img_4125

KENDER DU EN DER OGSÅ SKAL

LIGNE EN ROCKSTJERNE?

Så hop over på min INSTAGRAM side hvor jeg udlodder et par præcist som min favorit! De har en værdi af 1499kr og jeg vil glæde mig til at give en anden OPTUR over hvor seje de her briller er!

PSSSST!

Er du ikke til konkurrencer så kan du også finde TOM K brillerne HER!

img_4121

BILLEDERNE ER TAGET I HELSINKI PÅ EN DAG HVOR SOLEN VAR FREMME… SELVOM JEG NU OGSÅ GODT KAN LIDE AT HAVE BRILLER PÅ NÅR SOLEN IKKE SKINNER HEHE 🙂