Søg
Close this search box.

OG PLUDSELIGT SKER DER SGU NOGET…

indeholder reklame…

OK OK…

Jeg er ikke helt så god til at passe på min krop. Jeg har folk omkring mig (tak Cammilla Malmberg !) som forsøger at støtte op omkring min træning (læs manglende træning) og jeg er i en periode i mit liv, hvor jeg er lagt ned. Som i LAGT NED med arbejde. OG jeg har en tendens til at spise alt det jeg jo godt ved ikke er godt for mig. Ikke fordi jeg ikke ved hvad jeg skal spise og ikke skal spise. Men i en travl tid, har JEG svært ved at vælge rigtigt, og at huske at træne!

MEN nu skal det være nok!

FOR SER I…

Jeg har fået en udfordring fra MANDEKLUBBEN hos Strick Performance. Jeg har fået en udfordring på 10 uger, hvor jeg skal være en del af denne mandeklub – typisk fædre som (ligesom mig) har brug for at komme i form. Ikke bare bedre form men – I FORM. I dette forløb, træner vi udenfor en gang om ugen og træner derefter hjemme (med TRX & øvelser). Derudover er der madplaner, og support. Jeg er vild med konceptet, fordi man er i samme båd, og lad os være ærlige, jeg omgiver mig typisk med damer. Og alt er lidt lyserødt. Så jeg glæder mig sgu til at træne med andre fædre. Jeg tror det bliver pisse sjovt. OG HÅRDT! jeg har ikke bevæget mig ultra meget på det sidste så det bliver en KOLD spand vand lige i fjæset garanteret!

MEN MEN MEN…

I næste uge – om PRÆCIS EN UGE, kan jeg så give en feedback. Feedback fra min allerførste trænings dag. Og jeg overvejer at lave en generel trænings dagbog. Sådan over de 10 uger – for jeg glæder mig! OG 10 uger er jo ingen tid. Det er sikkert ovre på no time… agtigt…

HAR I PRØVET SÅDAN ET FORLØB?

Læs mere om det seje project HER! Og se den seje reklame nedenfor. Jeg er vild med support spisning. Jeg tror faktisk at jeg spiste dårligere end min hustru haha! MEN jeg glæder mig MEGA meget til at komme igang!

WISH ME LUCK…