Søg
Close this search box.

WEEKEND FLYDT MED PLASKENDE PLAYMOBIL!


img_0644

image

ER DER EN TING SOM ER ET HIT HERHJEMME…

Så er det Playmobil! Og ja jeg mener al type Playmobil. Ser i, det som døtrene er vilde med er rollespillet i legen som fanger. Figurerne kommer til live og jeg kan se hvordan deres smukke fantasi kommer på arbejde, og udfordres. Sidste weekend var vi i den blå planet med døtrene for at lege med det nye univers som Playmobil har skabt. Et akvarium (jep det kan indeholde rigtigt vand…) og en masse dyr omkring det. Vores dag gik med en masse sjov i den blå planet med en masse andre seje blogger familier. Og til sidst var der fri leg i et rum med smuk udsigt over hav og fly der letter.

img_0638

img_0654

img_0645

DØTRENE HAVDE EN FEST!!!

Og det hjalp absolut at der var vand involveret. Og endnu bedre var nyheden om at mine døtre var udnævnt som PLAYMOBIL ambassadører så gør jeg klar til en masse playmobil leg her på bloggen og på min instagram. Jeg er oprigtigt stolt over denne mulighed og har optur over at døtrene får mulighed for at få understøttet deres glæde ved playmobil. Ligegyldigt om det er “drenge” eller “pige” universer, så leger de med glæde med det hele! Jeg har døtre som ønskede sig politihelikopteren og gravkoen.

HJEM KOM AKVARIET…

Og nu skulle legetøjet stå distancen. Ungerne var i nattøjet (hele dagen høhø) og frem kom kasserne hvor vi pakkede akvariet ud først. Der var en dejlig team ånd som sidste gang de samlede playmobil også. Der er en stemning af at man samler sammen. Smilla havde papirerne og fortalte hvad der skulle ske. Ava havde overblikket og Merle nød at være med (imens Noomi sov). Jeg var også med og Smilla fortalte hvad jeg skulle. Nuvel det er svært ikke at tage over men jeg prøvede virkeligt mit bedste for ikke at blande mig…

img_0956

img_0957 img_0960 img_0966

OG DAGEN EFTER…

kom akvariet tilbage på bordet. Tøserne er vilde med det – og jeg er vild med legen som ikke indeholder ipad eller solo leg. Den her leg er SJOVEST når der er flere med 🙂 Hammer hajen bliver pludselig optrædende og hopper som en delfin. Den synger smukt selvom de også skriger lidt de hammerhajer (lad børnene…) haha. Jeg tror nærmest jeg bliver lige så meget legebarn som mine døtre haha.

img_0989

img_0993

img_0995

OG DET STOPPER IKKE HER…

En anden god ting ved at mine døtre er ambassadører er at vi får muligheder for at dele seje ting MED JER også! Og denne gang må jeg dele en rabatkode med jer!

HELE 15%

PÅ HELE AKVARIE SERIEN!

koden er : DKB7A2BLOGGER2

Rabatkoden kan indløses hele vejen til d 24/2 på Akvarie serien se mere HER!

(gælder ikke childrens pool eller autocamper ps)

HAR I OPTUR OVER PLAYMOBIL?