Søg
Close this search box.

10 TING JEG TÆNKTE OM FORÆLDERSKAB INDEN JEG FIK BØRN…

JEG TROEDE AT JEG VAR SÅ KLOG…

Og aligevel vidste jeg ingenting. Det kan sagtens være kliché at skrive sådan om forælderskab. Men ikke desto mindre havde jeg en masse tanker omkring det at være far og have børn. Og nogle blev sådan, og lad os sige andre måske knapt så meget. Her er 10 ting jeg tænkte om forælderskab inden jeg fik børn…

/10

JEG KAN SAGTENS TRÆNE SELVOM JEG FÅR BØRN…

Jamen som udgangspunkt er det rigtigt. Jeg synes det er mega svært at vælge sin familie fra, når jeg arbejder så meget. Altså komme hjem efter en lang dag også bare smutte igen. Dog er jeg ved at finde balancen med det. Jeg vil også gerne være en sund og rask far. Og dermed er træning og motion jo ganske givende – især på den lange bane…

/9

VI KOMMER TIL AT SPISE MEGA VARIERET…

Ja hvordan går det så? Jeg må indrømme at det startede så fint! De store døtre har spist rigtigt meget. Også var vi i en periode (de sidste par år lad os være ærlige) hvor inspirationen og tiden ikke altid er til at tænke ud af boxen. Så ja vi kører pasta med tomatsauce lidt mere end vi måske havde tænkt. Og mine børn reagerer dårligere på CousCous salat end jeg havde håbet på… Det er vel aldrig for sent at vende skuden? eller?

/8

VI KOMMER KUN TIL AT SPISE ØKOLOGISK…

Det er ikke helt sådan. Vi køber ganske meget økologisk. Men ikke alt. Jeg vil sige 70 / 30 øko kontra ikke øko. Det synes jeg er ganske fint. I en perfekt verden ville jeg gerne spise 100% øko, det er bare ikke der vi lægger pengene lige nu 🙂

/7

VORES BØRN SKAL VÆRE GODT (LÆS: FLOT) KLÆDT PÅ…

Jeg synes vores børn er enormt godt klædt på CHECK!

/6

VORES BØRN SKAL IKKE DRIKKE SODAVAND TIDLIGT…

På en eller anden måde har vi formået at holde den. De store døtre startede med at drikke sodavand da de startede i skole. Og det er aftalen at det også er sådan for de mindre.

/5

VORES BØRN SKAL IKKE SPISE SÅ MEGET SLIK…

hmm… Jeg synes egenligt de har en fin tilgang til slik og søde sager. De får en skål om fredagen. De går ikke all in, dog hygger de med at have sin egen skål (i stor familien herhjemme høhø). Tit levner de slik også. De spiser ikke så meget slik faktisk! IKKE at det er fanatisk den ene eller anden vej – det er bare sådan det er 🙂

/4

VI KAN DA SAGTENS HUSKE AT VÆRE KÆRESTER OGSÅ…

Jeg har skrevet om det tidligere, og jeg må indrømme at det sgu er svært at være kærester som forældre. Det er svært at huske DATE NIGHTS, MINI FERIER osv. Jeg er vild med det når vi husker det. Og jeg vil gerne være primusmotor for det også. Det er e t fokus der er vigtigt at have med sig hver dag. Jeg elsker min hustru og mor til vores børn. Jeg glæder mig til næste overnatning vi har i kalenderen 🙂

/3

JEG KOMMER DA TIL AT SE MINE VENNER ALTID…

NJA altså i takt med at vi alle enten har børn eller arbejdsliv, så er det skisme lidt svært at nå at se alle. Vi har typisk en del på tallerkenen allesammen, og dermed bliver det svært. Jeg har lært at nyde de stunder jeg har med mine venner, når de er der. Omvendt er jeg ikke i tvivl om at de har min ryg, og er der for mig. Og mig lige tilbage til dem!

/2

JEG KAN STADIG HAVE EN KARRIERE…

ABSOLUT! Med årene som er gået og døtrene som vokser umanerligt hurtigt, er det med karriere en vigtig del, dog er min familie vigtiger!

/1

JEG KOMMER TIL AT VÆRE EN GOD FAR?

Jeg er en god far! Og jeg vil bruge hver eneste dag resten af mine dage på at arbejde på mine mangler som der er. Lad os være ærlige – jeg er ikke perfekt. Men jeg er godt klar over det selv, og vil gerne se den fakta i øjnene.

HVAD TÆNKTE DU INDEN DU FIK BØRN?

HVAD TÆNKER DU NU HVIS DU IKKE HAR BØRN?