Søg
Close this search box.

Hvad har i lavet i weekenden?

SPONSORERET INDLÆG.

FullSizeRender

Jeg synes altid weekenden er alt for kort. Ja jeg er en ja hat og får det bedste ud af den, dog synes jeg absolut at mandagen burde inkluderes i weekenden. Der er 3 typer weekender. Den ene type er den planlagte (i ved den der til tider er en smule hektisk og tit ender hyggelig nok – selvom man har knoklet rundt – men også kan være weekenden man har brug for en weekend fra haha), den uden planer ( the unicorn af weekender, jeg mener hvornår har vi rent faktisk INGEN planer i weekender hmm), den tredje er den med spontane ideer og planer som sprudler energisk igennem weekenden og efterlader et smil på læben om mandagen på vej til arbejde. Egenligt har jeg ikke en favorit af de 3. Så længe den er med familien og dejlige mennesker omkring os

Matilde kakao mælk har lavet en film om hvordan man kan gøre weekenden lidt sjovere (imens man drikker matilde kakao mælk selvfølgelig). Jeg husker en kær gammel kollega som svinede mig til som mand der drak kakao mælk. Det mente hun var for børn. Jeg er nu ikke helt enig faktisk. Jeg mener absolut at man skal have matilde kakao mælk (især) med sig hele vejen igennem sit liv (også i kaffen). Klik lige på filmen og fortæl mig bagefter hvad i synes og Hvad en perfekt weekend er for jer? Har i en 4. mulighed til en weekend?

TAK FORDI DU LÆSER MED

A