Søg
Close this search box.

101 GRUNDE TIL AT STOPPE OP…

JA SPARKET I BOLLERNE KOM LIGE MED DET SAMME…

REKLAME

101KG. Det er kampvægten kommet op på. Jeg har aldrig været over 100kg. Jeg er faktisk flov. Jeg har hele tiden været bevidst om at jeg jo af gode grunde ikke kunne spise det jeg gjorde i længere tid. MEN idag fik jeg det så lige i fjæset. MANDEKLUBBEN er et sejt hold, hvor vi alle er der med forskellige udgangspunkter. Men fælles for os alle er dog at vi vil være sundere og i bedre form. Jeg har lagt en plan, og på de 10 uger vi er igang med nu der skal jeg MARKANT ned i vægt. 10 kg for at være helt specifik. Vi får en special lavet madplan som vriker helt eminent, og den kommer til at være sådan at familien også kan være med. IKKE fordi de skal tabe sig, men fordi det er lækkert mad! iDAG handelde det så om hvordan det ser ud med min kondition og mit gåpå mod. En løbetest og lidt træning før det. Jeg må indrømme at det står klokkeklart, Det er ikke min styrke som er problematisk. Det er min kondition. Nuvel der er sikkert 101 grunde til det også MEN jeg håber det kan blive forbedret markant! På lørdag skal vi så ud i naturen og træne. Jeg glæder mig! Hvis jeg kan gå…

LÆS MERE OM MANDEKLUBBEN HER!