Søg
Close this search box.

Verdens Bedste dag!


FullSizeRender_2

Jeg faldt over Homemate.dk på instagram. I ved det der sted hvor bloggere og smarte mennesker uploader ting fra. Lidt som med Ystad spa stedet :)Jeg var solgt og mente at det var et sejt koncept, der havde fat i den lange ende hos familien som gerne vil spise lækkert selvom det er takeaway – agtigt mad! Nuvel jeg ville prøve det, og var så heldig at vi fik lov til at teste det igår (tak for mad Homemate.dk). Dagen igår var som sikkert i alle kender til sådan en nedern tilbage fra ferie dag. Sådan en trætte sure tvære børn der kommer hjem og nærmest sover inden de spiser. MEN der kom det her fantastisk koncept ind i billedet. Jeg hentede maden med hjem fra torvehallerne (godt man ikke bor tæt på det fantastiske sted yikes!!) og var hjemme samtidig med hustruen og børnene (ja jeg var forsinket fordi jeg ikke ku finde homemate stedet høhø – læs panikken svedig mand løber rundt forvilet!!) Vi skulle have Okse retten med en masse vinter grønt i og kartofler salat (jeg prøver på det sunde ved i) og brød. Tøserne skulle have lasagne med grøntsager.

FullSizeRender_1

Alt fra Homemate kommer smart pakket ind lige til at komme på bordet, dog mente smilla (hvilket jeg absolut er vild med hehe) at grøntsagerne skulle i små skåle i stedet så hun hjalp med at ordne dem (jeg er vild med at de store vil hjælpe mere og mere – kender i det?). Fint blev de stillet på tallerkenen, også ventede vi bare på at lasagnen (og vores mad!!) blev færdig.

FullSizeRender_3

De smarte fade man får maden i kommer direkte i ovnen på 200grader og 20 minutter senere har man aftensmad. KONGE løsning på en dag som idag. En dag hvor alt går op i hat og briller og mest ville ende med enten “morgenmad til aftensmad” eller pasta tomat sauce (ikke ketchup ps rigtig tomat sauce haha). Men istedet endte det med lækker rigtig varm mad som på 20 minutter var fantastisk. OG nem at rydde op efter (hej dovne mand snakker her!!) og intet der skulle “stå i blød” (endnu mere doven mand snakker haha!).

FullSizeRender

FullSizeRender_5

Man har en masse forskellige retter at vælge imellem og dette kan sluttes af med en dessert (hej chokoladekage!!!) hvilket vi (læs forældrene) gjorde. Der er nu et stykke til tøserne til de kommer hjem fra skole imorgen 🙂

FullSizeRender-4

Hvad gør i når i er presset for tid? Giver det ikke mening at lave sådan noget mad her end at hente pizza altid (lad os være realistiske pizza virker også). JEG ville personligt hente mad her nu og da , da det er lækkert klargjort OG NEMT (tilbage til mig dovne mand ps). Kender i konceptet? De ligger 2 steder i københavn og åbner liiiige om lidt i charlottenlund. JEG frygter at de åbner tættere på mig – for hvad er så undskyldningen for at undgå stedet?

Check menuen ud HER og fortæl mig hvad i synes hvis i prøver det!

FullSizeRender_4

TAK FORDI DU LÆSER MED!

A