Søg
Close this search box.

Min weekend i Februar

image

Weekenden er ovre og mandagen er nuvel smuk men – mandag med stort M.

Jeg smiler over weekenden og især fødselsdagen lørdag, hvor det blev klart at der specielt er en KÆMPE forskel på at have døtre og sønner. Men lad mig starte weekendens gennemgang med det vigtigste første højdepunkt:

DISNEY SJOV ❤️

Pigernes weekend (nå ja hele familiens) starter med det her. Fredags slik og hygge med nattøj og muligheden for at være længe oppe. Mest af alt mere tanken om det end den reelle mulighed for at blive oppe da de fleste sover trygt kl 20:35 hehe. Min hustru havde lavet pandekager og hoppede op og sov et par timer inden hendes nattevagt.

Noomi blev puttet inden xfactor og tilbage var de tre pyjamas klædte tøser som sad med hver deres slik skål og forventnings glæde strålende øjne. Hvem ville blive sendt hjem?? Jeg må indrømme at jeg er ganske på røven over hende Reem som jo synger ganske fantastisk. Det kan vel også være farligt at være så god fra starten måske? Den er svær at toppe sidste fredags med stay.. Nuvel..

image

Vi vågnede tidligt lørdag og var nærmest klar og nybadet da hustruen kom hjem fra nattevagt og træt dryssede i seng, velfortjent. Vi hyggede nedenunder og pakkede gave ind til fødselsdagen (og pigerne lavede til og fra kort fyldt med hjerter) som var den sidste fastelavns udklædnings fødselsdag denne gang. Endnu en undskyldning for at have prinsesse kjolerne på. Ava og Smilla iførte sig deres store Anna og Elsa kjoler og merle ville have hendes prinsesse sofia kjole på. Noomi blev en mariehøne. Den fineste lille kjole som samtlige døtre har haft på. Det er lidt hyggeligt:)

image

Der er et eller andet hyggeligt ved traditionen ved at holde fødselsdag med tøndeslagning og det hele. Nuvel det ender med at man ikke kan mærke sine tæer og kropsdele – men børnene elsker det. Og Smilla blev hårdtslående katte dronning!

Under denne fødselsdag blev en ting super klargjort. Der er jo kæmpe forskel på det at have døtre og sønner. Jeg er klar over at det blir meget sort hvidt – og det er med garanti ikke sådan for alle. Men når man ser to brødre være uenige, så er det lidt mere voldsomt end hjemme hos os. Jeg fangede mig selv i at stå og falde i staver med åben mund istedet for at bryde ind (skille dem ad ps). Hahaha ja jeg blev sgu lidt chokeret… Tro mig vores piger kan sagtens være voldsomme og især Merle tryner de store især engang imellem. Jeg tror sgu bare det var voldsomt for mig. Haha.

image

Søndagen gik med vores familie morgenmad som altid er hyggelige og den dejligste måde at samles på. Og den bedste måde at starte søndagen på. Min hustru skulle igen på arbejde om eftermiddagen, og jeg hjalp en god pige ven med at flytte nogle ting – så den søndag gik hurtigt.

image

Sig mig – er jeg helt galt på den? Er det ikke så synligt? Hvad med jer der har både døtre og sønner – er det så opdelt? Er vi drenge mere voldsomme og piger mere stille og rolige? Samler pigerne bare op til teenage årerne? 😱

Hvad synes i?

A