Søg
Close this search box.

AND THE WINNER IS!

image

image

JA DEN HER POST ER FORSINKET.

MEN HER ER DEN!

VINDEREN AF KONKURRENCEN ER :

Birgitte Laursen

OG begrundelsen går lige i hjertet for mig som mistede min egen far for nogle år tilbage et par dage før jul…

“Julen hos os har været lidt svær, de sidste 2 år, da pigernes mormor blev begravet d. 21 december 2014. Derfor er vores juledage ikke kun præget af juleglæde og traditioner, men også et kæmpe savn. Pigerne (8 og 10) søger traditioner som mormor havde, som julebag og klip, som gør at familien samles og her kommer dejlige (og hårde) minder frem. At se pigerne, stadig glæde sig til jul, at søge vores traditioner er det jeg glæder mig til. Deres umiddeklare tilgang både til jul men også sorgen. Jeg ville glæde mig over at kunne forkæle mine piger lidt ekstra denne jul, hvis jeg blev den heldige vinder”

TILLYKKE BIRGITTE!