Søg
Close this search box.

DEN DER VIGTIGE HJÆLPENDE HÅND I HVERDAGEN…

img_4869

sponsoreret indlæg

AF COOPMAD.DK

JEG VED IKKE MED JER…

Men Jeg har ikke altid nok timer i døgnet. Nok timer til at huske lige at handle ind, og nok timer til at komme i alle de lækre specialbutikker – som vi var vant til i byen… Sidste år var hele familien på en mad og livsstils messe i Øksenhallen. Der var et helt område med COOPMAD og vi var meget begejstret for den mulighed at kunne handle i en masse specialbutikker HJEMMEFFRA SOFAEN! Af en eller anden årsag kom vi fra det. Den ene dag tager den anden i ved… MEN NU skal det være tid.

I SOFAEN MED EN KOP KAFFE…

Hopper jeg online. Hjemmesiden er TOP bruger venlig, og jeg starter med at surfe lidt rundt på hjemmesiden. Og MAD universet. Jeg fandt hoppede blandt andet forbi deres Børn & Baby side – en side vi absolut kunne have brugt dengang vores døtre var mindre. Dog har de stadig smoothies – som døtrene stadig har optur over. Jeg hoppede videre til slagter Anders ( under deres frisk på levering ) og fandt en oksesteg. Nogle økologiske grøntsager (vi er stadig på rodfrugter, selvom de måske snart synger på sidste vers..) og en flaske bobler, Og så er lørdagens FEST måltid klar til at blive leveret liiige til døren. Det er skisme da OPTUR! Alt sammen fra min sofa. Jeg er vild med deres Specielbutikker som gør at du, udover Frisk ved levering, kan finde alt hvad hjertet begærer.

DERUDOVER SKAL JEG DA LIIIIGE…

Tjekke deres Tema “MADPAKKEN” ud. Det er altid dejligt med lidt inspiration til den ting jeg finder som en udfordring…

SKAL DU OGSÅ OVER OG HANDLE NU?

Så har jeg fået lov til at give dig gratis levering, hvis du handler for over 500kr. Og tro mig! Med alle disse fantastiske mad løsninger og lækre delikatesser, så rammer man hurtigt der op (pas på høhø). Alt i skal gøre er at skrive Fartilfirepiger når i checker ud. Så er der gratis levering! Jeg skriver lige en update når jeg modtager pakken så i kan følge mere med.

JEG GLÆDER MIG!

img_4871